Zondag 17 oktober 2021: City Pirates – Dames

Het leek op donderdag bij het doorgeven van de selectie aan de meisjes een waanzinnig goede grap om als titel “Shitty Pirates – Driehoek” door te geven.
Eigenlijk had ik na de prestatie van maandag beter moeten weten. Was het toen een éénmalige vormdip, nee hoor, vandaag kregen we City Pirates Versus Shitty Driehoek te zien bij wijze van spreken 😉

Toegegeven, het veld in merksem was niet het kunstgras dat we gewoon waren, of de biljart die simikos in de aanbieding had, nee dit was een old skool aardappelveld. Een patatteveld in de volksmond. Maar toch, dat is voor beide ploegen zo dus dan nog verwacht ik van mijn ploeg dat ze over voldoende klasse beschikken om deze tegenstander weg te spelen. Echter werd het weer een wedstrijdje om ter meeste spelers dribbelen tot ik mezelf vast loop. Een 1-tweetje of klein pasje zou soms toch zoveel kunnen oplossen. Onze effeciëntie was samen met de hesjes (ja ook de trainer laat tegenwoordig zelfs steken vallen) ook weer in Brasschaat achter gebleven. Jammer, want we zouden wel eens mogen uithalen willen we blijven pretenderen dat we thuishoren in de kop van het klassement. En daar horen we thuis, daar ben ik nog altijd los van overtuigd.

Ondanks dat het niet perfect was vandaag winnen we wel met 0-6 met voor de volledigheid doelpunten van Amélie 2x, Anke 1x, Sarah 1x en Tatiany 1 of 2 (is afhankelijk van hoe de fifa de tweede goal gaat opnemen in de statistieken), maar 0-15 of 0-20 had tegen deze ploeg ook gekunnen. We geven daarentegen aan de andere kant ook wel praktisch niets weg. Als de tegenstander maar 1x gevaarlijk kan zijn op 80 minuten, dan is dat ook een verdienste. En 100 kansen creëren (niet geteld, het kunnen er meer geweest zijn) is ook niet niets.

Volgende week is er een nieuwe kans om nog eens echt terug op ons eigen niveau te spelen en een wedstrijd te spelen die waardig is aan wat het niveau van dames Driehoek zou moeten zijn.

Conclusie, 3 puntjes erbij en vanaf nu richten we ons op de volgende match. Hopelijk waren de 16 aanwezigen een voorbode van een deftige opkomst op training komende week zodat we de wedstrijd op een leuke en deftige manier kunnen voorbereiden.

Slecht spelen en winnen, zo word je kampioen zeker 😉