Ongevalaangifte

Na een sportongeval kan U volgend document downloaden. Dit formulier vul je zo volledig mogelijk in. Ook de behandelende geneesheer dient zijn gedeelte in te vullen. Ook niet vergeten om een kevertje van je ziekenfonds aan te brengen. Zodra dit allemaal in orde is, breng je dit binnen op het secretariaat die dit op zijn beurt bezorgt aan het verbond.

  • Zowel voor jeugd (U6 t.e.m. U21) en senioren (dames, senioren, veteranen) maak je gebruik van het aangifteformulier van ‘ARENA’

Aangifteformulier RECREATIEF Voetbal Vlaanderen

Ziekenfondsen

Er zijn een aantal ziekenfondsen die – mits voorlegging van een attest – een gedeelte van uw lidgeld terugbetalen. Het attest, dat te verkrijgen is bij uw ziekenfonds of hieronder te downloaden, wordt na betaling van het lidgeld verder ingevuld door de secretaris van de club, Peter Goossens.

2020 CM.pdf

2020 Liberale Mutualiteiten.pdf

2020 Vlaams en Neutraal Ziekenfonds.pdf

2020 OZ.pdf

2020 Socialistische Mutualiteiten.pdf

2020 De Voorzorg.pdf

2020 Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.pdf

Formulieren afgevaardigde

Zoals je weet biedt de club aan onze jeugdspelers ook op verplaatsing een drankbonnetje aan. De afgevaardigden of trainers kunnen de centen recupereren mits een formulier in te vullen. Klik op de link hieronder om te downloaden.

Formulier Terugbetaling drankbonnetjes

Wedstrijdblad KBVB

Formulier bestellingen drankjes.pdf