Zondag 13 september – City Pirates – Dames

Vandaag, 13/09, stond een bezoek aan City Pirates op het programma. Deze ploeg is in het bezit van verschillende velden op meerdere locaties, niet onlogisch dus dat er aantal van ons op het verkeerde veld stonden. Tegen dat de match zou starten was iedereen op de juiste locatie met uitzondering van hier en daar een verdwaalde supporter. We zullen hem T. Nelissen noemen om de privacy te respecteren, alhoewel Tom N. is dan miss nog beter.

City Pirates had nog geen officiële wedstrijden gespeeld tot op vandaag dus we wisten totaal niet waar we ons aan konden verwachten.

Na 2 minuten was het echter al prijs, Kiana wist op prachtige wijze een voorzet in doel te deviëren. Dat was het startsein voor de grote “Kiana Show”. Nog 3x zou zij de weg naar doel vinden met prachtige acties en dito kopbalgoal. Een echte quadrick dus. Nog voor de rust wist Gitte H die goed gevolgd was op een afgeweken bal er 5-0 van te maken. City Pirates heeft heel deze eerste helft zeer weinig kunnen klaarmaken en is eigenlijk nooit echt dreigend geweest.

Grootspraak tijdens de rust was natuurlijk wat de coaches dan kregen. “Hey bij veel goals gaan jullie toch trakteren”… allemaal goed, maar het mag gezegd dat we de 2de helft toch wat op onze honger bleven zitten. We gingen wat mee in het tempo van de thuisploeg en het werd een zeer gezapige tweede helft. Uiteraard hoefde het voor ons niet meer.
We wisten echter nog 2x te scoren via Eline en Tine. 0-7 een mooie einduitslag en een weekje rust.

Binnen 2 weken staat Rijmenam op het programma. De coach van deze ploeg is vandaag komen scouten, heeft zelfs half onze match vastgelegd op camera. Maar kijk, dat lijkt mij dan een beetje zoals dat wij Liverpool zouden gaan scouten. Een betere ploeg wordt niet minder goed omdat je er wat beelden van hebt. Wij zijn er klaar voor!!!

#BigAmbitions

Bedankt: Thais, Kato, Ilse, Tine, Sien, Lore, Xanne, Anke, Maité, Eline, Kiana, Gitte H, Sarah, Lara en Ellen.