Zaterdag 5 oktober – U10 – Driehoek – Nieuw Stabroek

Driehoek – Nieuw Stabroek (U10): 4-9

Spelers: Arno, Dries2, Fonne, Jef, Jonas P, Levi, Nour, Rover, Ruben M & Wannes DG

We starten intens aan de wedstrijd, met veel druk naar voor. Ons killersinstinct laat ons vandaag echter in de steek en voor de goal willen we het té mooi doen en breien we op enkele minuten een gigantische trui bij elkaar ipv de meerderheidssituaties uit te spelen. Zo laten we Stabroek in de wedstrijd komen en ook zij krijgen nu enkele kansen, waarvan er eentje binnengaat. De achterstand schudt ons even wakker en we maken nog in het eerste kwart enig mooi gelijk. Vanaf dan neemt Stabroek de wedstrijd definitief in handen. Niet dat we intrinsiek zwakker zijn, maar we komen in alle linies te kort en het is overal “net niet”. Gaandeweg diept Stabroek de voorsprong verder uit. Positief is dat we blijven knokken en dat de kopjes op geen enkel moment naar beneden gaan. Verder dan de 4-9 eindstand geraken echter we niet.

We onthouden dat de tegenstander in de terugronde zeker een haalbare kaart moet en kan zijn, op voorwaarde dat we ons beste spel op de mat leggen. Stabroek, wees gewaarschuwd. We zijn tuk op revanche!!

Onze collega’s gaven Hemiksem partij dat slechts met 5 spelers kwam opdagen, maar met wat goede wil en enkele overlopers van Driehoek, konden beide ploegen er toch nog een 8×8 oefenpotje van maken.