Zaterdag 3 november 2018 – U9 – Driehoek – Kaart (vriendschappelijk)

Spelers van dienst: Dries VD, Jaan, Mathijs, Mathis, Matthias, Nour & Nour

Dit oefenpotje op uitnodiging van Kaart kwam als geroepen na het forfait van Excelsior Essen. Voor het eerst dit seizoen was het ook echt gezellig, zonnig koude-tenen-weer.

We starten enthousiast en zijn in de aanvangsfase de betere ploeg, maar we verzuimen de kansen af te maken. Wat volgt is de oeroude klassieker van het deksel en de neus, waarna we toch wat van slag zijn. Na een 2e tegengoal starten we een tegenoffensief dat leidt tot 3-3. Hét signaal om achterover te leunen en te vergeten dat we als ploeg moeten spelen. Kaart straft onze gemakzucht genadeloos af en leidt aan de rust met 3-6.

De 2e helft is iedereen opnieuw bij de pinken en genieten we bij momenten terug van het mooie voetbal dat we ook de afgelopen weken op de mat legden. Maar ook Kaart heeft enkele sterke sjotters in zijn rangen zodat het tot diep in het 4e kwart duurt vooraleer we bij 10-11 de aansluitingstreffer maken. Wat volgt is een echte thriller met veel oooh’s en aaah’s langs de zijlijn, maar met een goal die langs de verkeerde kant van het veld valt. Bij een 10-12 stand blaast Pieter (bedankt!) de wedstrijd af. Zonde, we waren er dicht bij en een overwinning zat er ook echt in, maar na de walk-overs van de afgelopen weken eindelijk leuk om nog eens een match met inzet te spelen!