Zaterdag 26 september – U11

Vooraf toch even dit: we waren al met kilometers voorsprong het meest populaire ploegje van de meest populaire club van Brasschaat en omstreken: naast een kwartet fantastische trainers (hihi), beschikken we over niet minder dan 12 – of meer dan een volledige voetbalploeg – wachtenden op de reservelijst om lid te mogen worden van deze fantastische U11-bende!! Na de massale trainingsopkomst op 25/9 (liefst 19 van de 24 spelers), voeren we zonder enige twijfel ook het klassement aan van de ploeg met de meeste drive en goesting om te komen trainen. Doe het maar eens na: 1 uur lang achter een bal hollen terwijl het giet, gutst, pijpenstelen en ouwe wijven regent, de regen met bakken uit de hemel valt & elke vezel door en door nat maakt. Een normale 10-er zou dan achter zijn PS blijven hangen & een potje Fortnite spelen. Maar niet die van ons (al hadden wij – de trainers – het misschien voor één keer toch eens liever anders gezien & zouden we niet teleurgesteld huiswaarts gekeerd zijn moest er niemand opgedaagd zijn…). Spreekt voor zich dat wij dan niet achter konden blijven en ons ook in een stel waterkiekskes moesten laten transformeren.
(En voor alle duidelijkheid: ook de 5 afwezigen bleven niet thuis voor de regen en waren wel degelijk “gewettigd afwezig” o.w.v. respectievelijk operatie, ziekte of quarantaine-perikelen). Dus, RESPECT komt jullie toe, dame & jongens U11!

Over de wedstrijden dit weekend zijn we wat korter: auteur was net iets minder gewettigd afwezig & heeft geen van beide wedstrijden gezien. Goede bronnen gaven echter mee dat onze eerdere wedstrijden van een hoger niveau waren. De winstkansen waren er zeker, maar daarvoor presteerden we in geen van beide wedstrijden constant genoeg. Op Seja waren we na een krampachtige eerste helft de rest van de wedstrijd op achtervolgen aangewezen. De 2e helft was voor ons, maar Arne, Daan VE, Fonne, Laurens, Mathijs, Sam, Silvano, Tijs & Timen kregen de opgelopen achterstand niet meer weggewerkt.
Tegen St-Lenaerts bleven Daan A, Jaan, Jef, Levi, Matteo, Nour, Sophia & Wannes2 steken op een 4-3 eindstand, maar speelden ze wat te slap & zonder veel inspiratie om aanspraak te kunnen maken op de overwinning.
We zullen het steken op die zware en heroïsche vrijdagtraining & zetten dit volgende speeldag beslist weer recht!