Zaterdag 19 september – U11

U11: Driehoek – Westmalle: 9-5
Spelers: Daan A, Jaan, Jef, Levi, Mathijs, Matthias, Ruben, Silvano, Sophia, Wannes DG
Met 2 overwinningen op rij hebben we onze seizoensstart zeker niet gemist. En daar willen we graag nog een verlengstukje aan breien. Onze tegenstander oogt professioneel én groot, maar in ons voordeel pleit dat ze van “weit” komen en waarschijnlijk liever een uurtje later hadden gespeeld… Zij noch wij laten het echter aan ons hart komen. De zon schijnt en ’t is al aangenaam warm – 2 goeie basisingrediënten om er weer een heerlijk potje zaterdagochtendvoetbal van te maken.
We grijpen Westmalle direct naar de keel & zijn baas op het veld. Het vrouwelijk geweld van Westmalle (maar liefst 3 dames!) is echter niet onder de indruk van onze aanvalslinie en pareert elke poging om de score te openen. Gelukkig klopt het gezegde ‘de aanhouder wint’ ook vandaag als een bus en kunnen we op het einde van het 1e kwart 2x scoren. In kwart 2 hetzelfde beeld, we zijn sterker op alle posities. Spijtig genoeg loopt het net iets té vlot en de nonchalance kruipt in ons spel met als resultaat 2 vermijdbare tegengoals en een 4-2 ruststand.
Even de kopjes terug op scherp zetten tijdens de rust en dat helpt, want we lopen snel uit naar 6-2. Vanaf dan kabbelt de wedstrijd wat naar zijn einde: we proberen wel, scoren ook nog enkele keren, maar krijgen ook nu weer enkele domme doelpunten tegen. Alle verdienste voor Westmalle dat niet opgeeft en er de volle 60 minuten voor blijft gaan, maar als wij onze siësta wat hadden uitgesteld, hadden we ons keeper niet enkele keren onnodig in de problemen gebracht.
Maar… 3 op 3 en dat smaakt naar meer! Volgende week wacht ons een verplaatsing naar Sint-Lenaerts. Een te duchten tegenstander die het ons vorig seizoen meermaals knap lastig gemaakt heeft en ons ginds poepje heeft laten ruiken. Bij deze zijn ze gewaarschuwd, want we zijn in TOP-vorm!

U11: Driehoek – F.C. Koningshof: 13-1
Spelers: Arne, Arno, Daan VE, Dardan, Fonne, Laurens, Nour, Robbe, Timen, Wannes J
Na het doelpuntenfestival vorige week tegen Wit-Rood Antwerpen, maakt Koningshof vandaag zijn opwachting. Hun hoop op een goeie uitslag wordt al snel de kop ingedrukt. Met de rust staat het maar liefst 8-0! Alsjeblieft!
In de 2e helft een gelijkaardig beeld met voornamelijk eenrichtingsverkeer, al lieten we Schoten ook een eerreddend doelpuntje.
We doen niet veel onder voor vorige week met een eindstand van 13-1. Als dat maar geen ongeluk brengt…