Zondag 27 september – Dames – Rijmenam

We zijn zondag 27 september en na een weekje rust zijn we klaar voor onze derde wedstrijd. Een wedstrijd die we gezien de tegenstander en gezien onze ambities zeker moeten winnen.
Het feit dat de tegenstrever onze laatste wedstrijd was komen filmen lieten we niet aan ons hart komen. De coaches hadden een tactisch plan klaar dat zijn weerga ni kent. Looplijnen volledig omgegooid, position switches om u tegen te zeggen. De tegenstander zou met de mond vol tanden staan bij het aanschouwen van wat in hun ogen dan een totaal nieuwe ploeg zou blijken.

En dat ze tijd nodig hadden om alles opnieuw uit te dokteren liet zich al snel blijken, na 6’ wist Eline al de 1-0 in het mandje te leggen. Die vroege goal bracht wel wat nonchalance in ons team en met de nodige dosis afval in ons spel was het wachten tot minuut 28 om de 2-0 te zien vallen door opnieuw Eline. Een minuut later wist Ellen en 3-0 van te maken. We waren vertrokken … zoals het dan wel vaker gaat op driehoek begon het publiek al te dromen van de magische 10. Overal tussen de supporters weerklonk het: TIEN…. TIEN…. TIEN…. Maar dat zou dan voor na de rust zijn. 3-0 en opnieuw een boel aanpassingen. We konden vandaag na lang terug rekenen op ons Amélie (na blessure en quarantaine) En of ze liet zien dat ze terug was, op een tijdspanne van 4 minuten wist ze er 2 in het mandje te leggen. 5-0 en Amélie vond dat het goed was, ze vroeg onmiddellijk voor haar applauswissel, ongeziene klasse dus. Tine mocht van de trainer ook nog eens een rijtje hoger spelen en ze bedankte met ook 2 goals in minuten 55 en 63. 7-0 en daar zou het bij blijven.
Iets over de tegenstander? Neih, die zijn nooit bij machte geweest om ons maar iets in de weg te leggen. Thais heeft vandaag terwijl ze in de goal stond haar was en haar strijk kunnen doen. Om maar te zeggen 😉

De komende weken staan we echter voor een totaal andere opgave, we kunnen stellen dat dan de competitie echt van start gaat. Maar met een 9 op 9 op zak is het alvast een zeer mooi begin.

#BigAmbitions

Bedankt: Thais, Kato, Sien, Tine, Lore, Lara, Xanne, Anke V, Maité, Eline, Sarah, Gitte H, Gitte J, Ellen en Amélie