Zaterdag 21 augustus 2021: U 12 – KFC Brasschaat

Oefenwedstrijd Driehoek – Brasschaat: 8-2

Spelers: Dries, Jef, Mathis, Matteo, Maxim, Nour, Ruben, Shae, Timen & Wannes DG

Wat een heerlijke opener van het nieuwe (en hopelijk normale) seizoen!

En of we zin hadden in een goei potje voetbal… de goesting droop eraf; spelers amuseerden zich, ouders genoten van de dartelende boys, het zonnetje en het terras. Wat moet er nog meer zijn?

We hebben het nooit onder de markt tegen Brasschaat: stevige tegenstander en voetballend een sterke ploeg. In het verleden hebben we ze al wel (nipt) verslagen, maar evengoed hebben zij ons ook al een stevig pak voor de broek gegeven. Van onderschatting is dus zeker geen sprake.

Driehoek start geconcentreerd en fel. We drukken Brasschaat terug en lukken tegen het einde van het 1e kwart onze eerste goaltjes van het seizoen 2021-2022. Er zullen er nog veel volgen vandaag.

Toegegeven: Brasschaat is zeker niet met zijn sterkste ploeg afgezakt naar den Driehoek, maar dat maakt ons feestje niet minder leuk. Niet vergeten dat we nog maar 2 trainingen in de benen hebben en dat dit voor de meesten ofwel het 1e wedstrijdje sinds (heel) lang is, of zelfs het allereerste wedstrijdje ooit, want we verwelkomen vandaag ook enkele nieuwelingen. Desondanks zien we al opnieuw enkele mooie staaltjes samenspel. En wat dit ploegje zo sterk en leuk maakt: iedereen scoort graag, maar we gunnen elkaar allemaal dat goaltje. Ook vandaag zien we opnieuw enkele afleggertjes & assists voor een ploeggenoot terwijl de aangever evengoed vrij staat om te knallen. HEERLIJK BOYS!

De uitslag doet misschien vermoeden dat we Brasschaat volledig in de tang hadden. Niets is echter minder waar. Ook zij voetbalden enkele mooie kansen bij elkaar, maar zowel bij ons als aan de overkant stond een ijzersterke goalie in doel. Beiden schudden enkele knappe reddingen uit hun mouw. Dat belooft dus vuurwerk voor de “terugwedstrijd” volgende week!

Conclusie: een wedstrijd die het beste doet vermoeden voor de rest van het seizoen en een meer dan geslaagd debuut voor onze nieuwkomers: trainer Nick, oude bekende Mathis, Maxim & Shae