Zaterdag 12 januari – U9 – Donk – Driehoek

Spelertjes: Dries, Levi, Mathis, Matthias, Ruben, Sophia

Eerste match van de terugronde na een welverdiende kerstbreak en tegelijkertijd onze vuurdoop in een moeilijkere reeks. Spannend!

Na de eerste aftastende minuten komen we na een knappe aanval op voorsprong. Beide ploegen spelen een stevige, maar sportieve wedstrijd en houden elkaar goed in evenwicht. Bij Donk staat vooral hun rechtervleugel – een reus vergeleken met onze kampioenen – aan het kanon; bij ons komt het gevaar uit verschillende hoeken, waarmee we de Donkse verdediging toch wat in verwarring brengen. Het 1e kwart eindigt op 1-2 en met de rust hangen de bordjes helemaal gelijk (4-4).

Over de 2e helft zijn we – wegens vroegtijdig vertrek van de verslaggever – heel kort, maar afgaande op de uitslag waren we zeker de betere 😊

Super-start, maar tegelijkertijd mogen we niet blind zijn voor de aandachtspunten in balcontrole en passing.

Conclusie: ruim winnen ondanks enkele pijnpuntjes, dus dat belooft alleen maar goeds voor de toekomst!