7/11/2015 – Scholieren – Koningshof

Verslag wedstrijd tegen Koningshof. Gebracht door Danny.

De doelpuntenkermis neemt een aanvang van bij de aftrap. Aron krijgt de bal en speelt Seppe op rechts aan. Seppe neemt de bal goed aan, loopt tot dichtbij doel en opent de score met een schot dat langs de binnenkant van de paal binnen gaat.

In minuut 7 geeft Michael een pass aan Dario die de 2-0 binnenwerkt.

Er volgen nog 2 grote kansen voor Driehoek waarvan één op de paal. Nog in minuut 9 staat het al 3-0 met een doelpunt van Daniël.

Vijf minuten later is het weer zover: Michael rolt de verdediging op en schiet hard de 4-0 tegen de netten.

Ook achteraan voetballen onze jongens beheerst en creëren ruimte: Alexander als sluitstuk, een met momenten dribbelende Kilian, Matthias en Senne zorgen ervoor dat keeper Stef niet in de problemen komt. Een goed draaiend middenveld met Nicholas en de alomtegenwoordige Aron maken het plaatje kompleet.

Met de ruime voorsprong mindert het tempo een beetje. De ingevallen Jarne en Axel kwijten zich uitstekend van hun taak. Aron probeert het van ver. Zijn eerste bal gaat naast en de tweede wordt gepakt. Een versnelling van Daniel mondt uit in een geblokkeerd schot en de goed gevolgde Senne besluit over.

In de tweede helft blijft Driehoek domineren. Dario schiet op doel en de bezoekende doelman moet redden. Ook Aron pegelt een bal op doel die wordt afgeweerd. Dan is het de beurt aan Daniël. Zijn schot wordt in hoekschop gewerkt, waarop Seppe knap zijn tweede binnenschiet.

Dario komt meermaals aan het kanon. We zien een mooie combinatie met Seppe en Senne, waarop die laatste besluit met een lobje op de lat.

Kilian geeft een splijtende pass waar Daniël en Dario maar net niet bij kunnen. Er volgt een pegel van Aron, Seppe kopt in de rebound en de keeper van Koningshof klopt bal uit doel. Dit is wel degelijk een doelpunt, maar de scheids ziet het anders.

Kilian speelt Seppe aan, die legt voor, Dario schiet binnen, maar de scheids ziet buitenspel. Dan is het toch prijs als Seppe de assist van Aron verwerkt in de 6-0.

Dario mag uit buitenspel doorgaan. Zijn schot wordt in hoekschop gewerkt, en op die hoekschop plaatst Michael knap de bal binnen.

In de slotfase krijgt Axel een dieptepass. In de rebound van zijn schot maakt Koningshof een own goal. In de allerlaatste seconde krijgt de verdienstelijke Axel nog een kans, maar zijn schot gaat nipt over.

In deze wedstrijd maakte de zwakke tegenstander geen kans tegen een goed voetballend en oppermachtig Driehoek. De 8-0 is dan ook een logische uitslag.