21-11-2015 Mini-Miniemen C – MSC Antwerpen : 3-4

MINI MINIEMEN C – MSC ANTWERPEN  3 – 4

PLOEG:Samuel-Arne-Lucas-Senne-ibbo-Ibe-Luis-Yannick-Raven-Dries-Max-Rhune-Rune-Thian

Spannende wedstrijd waar in de tweede minuut onze jongens al op achtervolgen aangewezen waren.

Een niet zo best gestarte thuisploeg kon halverwege de eerste periode toch gelijkkomen maar al vrij vlug waren we terug op achtervolgen aangewezen en rusten met een 1-2achterstand.

Na de rust een heel ander beeld van de wedstrijd,onze jongens goed opgepept door onze trainers gingen resoluut in de aanval en kregen enkele mooie kansen en resulteerde in een paar prachtige doelpunten.Met een 2-3 voorsprong bleven onze gasten gaan,maar de bezoekers kwamen stilaan terug meer in de match,ook dankzij het leeftijds verschil(6 spelers van een jaar ouder)met als resultaat dat de overwinning ons nog ontsnapte.Toch en vooral in de tweede periode een goede wedstriijd van onze spelertjes,die gevochten hebben als leeuwen.

Het resultaat viel tegen maar de prestatie was goed om tegen een ploeg te spelen die voor de helft uit oudere spelers bestond.

Proficiat jongens voor jullie inzet,doe zo voort,met de mentaliteit van de tweede helft gaan we nog mooie momenten meemaken