14-11-2015 – Ik Dien – SVB Miniemen A : 1-2

Driehoek, aan de top, niemand kan er bovenop!! De competitie verloopt tot nu toe haast perfect voor de Driehoek Miniemen. De weg is nog lang en ver en vol obstakels, maar vooralsnog wordt iedere horde keurig genomen. Ook Ik Dien kon ons afgelopen zaterdag geen punten afsnoepen, en zo boekten we onze inmiddels 6e zege op rij!!

Gemakkelijk was het allerminst. De gehele wedstrijd ging gelijk op en eerlijk is eerlijk, we hebben dan wel gewonnen, maar het schot op de paal in de laatste minuten van Ik Dien had er anders over kunnen beslissen.

In de eerste helft een gelijk opgaand beeld. De eerste minuten was Ik Dien duidelijk bovenliggende partij, maar dat veranderde halverwege de eerste helft compleet. De verdediging kreeg meer grip op de aanvallers, de flanken werden beter benut, alleen kregen de aanvallers en aanvallende middenvelders amper ruimte op goal te schieten. Omdat er verdedigend bij ons weinig fouten werden gemaakt, een logische 0-0 stand bij rust.

De tweede helft met enkele wisselspelers, en weet Ik Dien wat fel ten aanval trok. Dit keer duurde het geen kwartier voordat we in actie schoten, en we kregen een zeer open wedstrijd die alle kanten op kon gaan. Ik Dien nam de leiding, maar na een hoekschop, veranderde Dylan met een heerlijke hak de bal van richting, en verraste zo de verdedigers op de doellijn: 1-1. Driehoek hield nu het initiatief en via een heerlijke aanval met snelle passen, zette Kylian Josip aan de trekker: 2-1. We hielden stand, maar het was wel spannend. Even onze uitblinker vermelden, de Yori, die met een heerlijke duik de gelijkmaker voorkwam.

Omdat Nieuw Boechout met ruime cijfers won van Vremde, maken we ons komend weekend op voor een heuse TOPPER. Nu zaterdag spelen we immers tegen … Nieuw Boechout, ofwel de nummer 1 tegen de nummer 2 in het klassement.

Driehoek supporters, kom ons massaal aanmoedigen , zaterdag 21 november om 14u15. Marja, wees gewaarschuwd, het gaat druk worden, en gezellig!! Zet alvast ne chocomelk koud voor onzen trainer, olé olé olé olé