12-03-2016 SVB Scholieren – Belgica : 15 – 2

Na 1 minuut en 32 seconden is het al zover: een pas van Aron gaat naar Elliot en dan naar Killian, die de bal tegen de netten tikt: 1-0. Belgica komt ook opzetten en Alexander moet zeer gewaagd tussen¬komen in het strafschopgebied. Daarna volgen 3 corners op rij die door de Belgica-keeper en verde¬digers worden weggewerkt. Elliot geeft een diepe pas op Seppe, die voorlangs besluit. De volgende aanval is het andersom: Seppe geeft een diepe pas op Elliot, die nipt buitenspel loopt. Daarna volgt een corner van Belgica, die goed wordt weggewerkt door onze verdedigers. Een uittrap van de Belgica-verdediger wordt door Kokki mooi gecontroleerd. De bal gaat dan naar Aron en daarna naar Seppe aan de andere kant van het veld. Seppe geeft een strakke voorzet en Michael tikt binnen: 2-0. De bal wordt goed rondgetikt en dan plots een diepe bal, die Seppe afwerkt: 3-0. De volgende aanval levert een corner op. Deze wordt door Aron kort genomen. De bal komt bij Michael, die teruglegt op Aron. Aron zet voor en Killian tikt de bal over de doellijn: 4-0. Even later een voorzet van Seppe, die door Stef wordt aangepakt en tegen de netten wordt getrapt: 5-0. Binnen de minuut een doorbraak van Aron, die 2 man dribbelt en dan de 6-0 vastlegt. Even later een doorsteekpas van Michael, maar Daniel loopt nipt buitenspel. Bij de volgende aanval wordt Stef afgestopt, maar bij de volgende pas zit Daniel er snel tussen en werkt af: 7-0. Nicolas geeft een splijtende pas naar Michael, die Aron voor de goal ziet staan. De bal komt bij Aron en dan weet je het wel… 8-0. De volgende aanval verloopt tussen Michiel, Aron en Nicolas en de afwerker van dienst is Michael: 9-0.
In de tweede helft is Belgica compleet: de elfde speler is gearriveerd. Maar ook nu duurt het niet lang: Matthias loopt zijn lijn af, geeft de bal aan Elliot, maar die raakt er niet door en legt daarom terug op Seppe, die een voorzet aflevert. Killian legt volgens het scorebord de 0-0 vast, hoewel dit de eerste hattrick van de wedstrijd is… De aanval van Belgica, die ondanks de achterstand toch blijven voetballen, wordt afgeblokt door Senne. De bal komt bij Aron terecht, die de bal tussen enkele ver¬de¬digers door naar Michael trapt. Matthias spurt naar de tweede paal, waar hij de voorzet van Michael binnentrapt: 11-0. Belgica profiteert daarna van een in slaap gevallen defensie om op een terugspeelbal snel te anticiperen en tegen te scoren: 11-1. Seppe besluit nog eens tegen de deklat. Daarna gooit Senne in, de bal gaat rond van Michael naar Aron en Nicolas vindt het gaatje: 12-1. Enkele minuten later wordt de bal rond gespeeld tussen Michael, Seppe en Killian. Deze laatste werkt af: 13-1. Belgica blijft proberen en zet deze keer een aanval op met een schot uit een zeer scherpe hoek. De bal gaat in de pin: 13-2. Daarna volgen weer 2 corners op rij voor Driehoek. Deze keer springt Senne boven iedereen uit en kopt de bal tegen de netten: 14-2. Belgica komt nog eens opzet¬ten maar Jonas plukt de kopbal uit de lucht. De volgende aanval gaat zeer snel: Senne, Michael, Sep¬pe, en dan krijgt Killian de bal die hij stillegt voor Aron. Aron scoort ook zijn hattrick: 15-2. Om dit te vieren gaat hij de zieke Dario groeten. Tenslotte vangt Michiel nog een aanval op van Belgica, maar de tegenaanval wordt afgebroken door het eindsignaal. Weerom een knappe prestatie op het veld. SB