09-01-2016 SVB Miniemen B – Vlug Vooruit : 3-0

Op zaterdag 09-01-16 speelden onze mini-miniemen B tegen Vlug Vooruit. Hoewel de uitwedstrijd op 5-1 in het voordeel van Vlug Vooruit was geëindigd hadden onze spelers geen schrik van de tegenstander.
De wedstrijd zelf, op een zwaar b-veld, begon met 2 sterke ploegen die zochten naar zwakke punten in elkaars defensie. Toch waren het onze jongens die steeds dominanter gingen voetballen. Door het dominante voetbal van onze jongens had Vlug Vooruit meer fouten nodig hebben om onze rood witten af te stoppen! Het was dan ook niet verwonderlijk dat het eerste doelpunt werd gemaakt op vrije trap. Na een mooie aflegger knalde William de 1-0 mooi in de benedenhoek. 1-0 was ook meteen de ruststand. Na de rust was de honger bij onze mini-miniemen nog niet gestild en gingen ze op zoek naar meer doelpunten. Arno scoorde de 2-0 en 5 minuten voor het einde scoorde Matis de 3-0 nadat hij zich sterk had doorgezet. De wedstrijd werd op het einde nog ontsierd door een (terechte) rode kaart (2x geel) bij de tegenstander. Dit kon echter het plezier voor onze mini-minimen niet meer verpesten! De kern voor deze wedstrijd bestond uit Rens Peeters , Jenne Smout, Yoshua Vanderbecken, Matis Bruggeman, Jarne Van den Bleeken, William Charlton, Thomas Spapen, Yannick Wouters, Mathieu Noppe, Matthias Mulders, Tiebe Frans en Arno Heylen.