09-01-2016 Cantincrode – SVB Mini-Miniemen A : 1-0

Onze mini-miniemen A speelden op 09-01-16 hun terugwedstrijd tegen Cantincrode. De uitwedstrijd werd in september met 3-0 verloren. Na lange blessures konden we voor deze wedstrijd voor het eerst dit seizoen terug op onze meisjes rekenen. Het was dan ook top om Fleur Verbraecken en Gitte Jacobs hun rentree te zien maken na lange blessures. De wedstrijd zelf startte met een sterk Cantincrode dat zeer snel druk kwam zetten op onze spelers. Onze spelers waren te braaf en Cantincrode kreeg steeds de tijd om de bal rustig te controleren en in te spelen. Dit resulteerde ook in de eerste goal voor Cantincrode. De 1-0 stond na een kleine 10 minuten al op het bord en tijdens rest van de eerste helft bleef het eenrichtingsvoetbal duren. Het makke voetbal was niet naar de zin van de trainer en een kleine donderpreek tijdens de rust was dan ook het resultaat. Na de rust zag ik plots een heel andere Driehoek. De spelers gingen nu zelf korter druk zetten en maakten het de tegenstander moeilijker en moeilijker. De combinaties werden beter en onze spelers begonnen meer naar voren te drukken. Het harde werk van onze spelers zorgde ervoor dat de wedstrijd spannend bleef met kansen aan beide kanten maar toch bleef de score onveranderd. De tweede helft was goed voor het vertrouwen want na de wedstrijd hadden onze spelers nog voldoende energie om te dansen op het veld en om de supporters te groeten. Onze kern tijdens deze wedstrijd bestond uit Fleur Verbraecken, Gitte Jacobs, Jenne Smout, Tiebe Frans, Toon Van Looveren, Rik Boogaerts, Arno Heylen, Lukas Braem, Lukas Fockenier, Tobias Arrabal en Vincent Willekens.