Zondag 2 oktober 2016 : Brasschaat – SVB Reserven B

Basis: Jens-Greg-Wim-Schuere-Toempe-Tim-Tony-Glen-Nils-Jappe-Kevin

Bank: Dimi-Stijn-Sander-Gillian

Kunnen onze jongens hun ongeslagen status bevestigen in en tegen de buren van Brasschaat? Dat was de vraag die vooral door coach Kevin zijn hoofd ging deze week. Brasschaat is al enkele malen een sterke tegenstander geweest dus zijn troepen moesten zeker op hun hoede zijn.

De wedstrijd start niet zo goed voor Driehoek. De eerste 10 minuten monopoliseert Brasschaat de bal, maar echte grote kansen kunnen ze niet creëren. Na ongeveer een kwartier kan Driehoek het commando overnemen en het resulteert al direct in een doelpunt. Schuere schilderd een vrije trap op het hoofd van Tim die prima binnenknikt. En enkele minuten later kunnen we de 0-2 al noteren. Campo verovert de bal op het middenveld en past naar Glen. Die ziet de keeper ver uit doel staan en trapt de bal mooi over de keeper binnen. Onze reserven nemen nu de wedstrijd helemaal in handen. Glen probeert zijn kunststukje nogmaals te herhalen maar nu is de keeper wel alert. En ook Jappe kan een voorzet van Nils net niet verzilveren. Op het halfuur kan een Driehoek speler op doel koppen maar de bal wordt op de doellijn gekeerd. Even later moet Wim gekwetst naar de kant en komt Gilli de wei in. Hij staat nog maar enkele tellen op het veld of Nils verstuurt een voorzet naar hem. Hij had de coach belooft om binnen de 5 baltoetsen een goal te maken, ik kan u vertellen dat hij er maar 2 nodig had. Ook even vermelden dat dit zijn 5e goal op 4 wedstrijden is, prima statistiek en de bijnaam “Gillini” mag voorgoed vergeten worden.

Na rust ziet Jens Gilli dieplopen en verstuurt een perfecte pas. Gilliwel neemt prima aan en werkt beheerst af. Goal 6 op 4 wedstrijden! Driehoek domineert hierna maar grote kansen kunnen ze niet meer bij elkaar spelen. Toempe en glen proberen het nog met een afstandsschot, Schuere mikt zijn vrije trap over en Jappe torpedeerd de keeper nog maar scoren lukt niet meer. Ook Brasschaat kreeg op het einde nog enkele kansen op een eerredder maar ook zij konden niet meer scoren.

De Reserven zetten hun winning streak dus verder na wederom een mooie prestatie. Volgende week wacht waarschijnlijk de eerste echte test op het veld van St-Jozef.