Zaterdag 8 oktober 2016: Cantincrode – Scholieren A: 1-2

De eerste aanval is voor Cantincrode. Matthias en Gerard werken weg, Nicolas neemt de bal mee op het middenveld en geeft een doorsteekpas op Seppe. Seppe legt terug voor Tristan. Tristan mist zijn schot. Aron gooit even later afgemeten in, maar de keeper is net voor Elliot op de bal. Zijn uittrap wordt goed opgevangen door Cantincrode, maar even later kan Nicolas de bal ontfutselen. Hij speelt direct door naar Elliot, die een een-tweetje doet met Seppe. De verdediging moet een corner toestaan. Enkele ogenblikken later volgt een vrije trap voor Cantincrode aan de rand van de grote baklijn. Jonas komt echter boven iedereen uit om de bal klemvast te nemen. Hij trapt ver uit. Dario vangt op en tikt de bal door naar Elliot. Daarna gaat het achtereenvolgens naar Nicolas en Matthias. Matthias geeft een voorzet die door een verdediger in hoekschop wordt gekopt. Aron trapt 2 corners na elkaar, maar beide worden weggewerkt. Dario knalt nog vanuit de tweede lijn op doel, maar ook dit schot raakt er niet door. Cantincrode countert zeer snel. Jonas houdt met een tijgersprong de bal uit de pin. Even later volgt een uittrap van Jonas, die zeer diep terecht komt bij Seppe. Hij speelt opzij voor Tristan, die doortikt naar Aron. Het schot van Aron wordt afgeblokt. Dan probeert Axel nog vanuit de tweede lijn. Kilian werkt weerom hard op het middenveld. Hij verlengt de bal tot bij Aron. Dan gaat het naar Dario, die hard over besluit. De aanval van Cantincrode wordt door Jonas klemvast genomen. Hij trapt weer ver uit. Dario legt de bal in één tijd stil, waarna de bal naar Aron en vervolgens naar Seppe gaat. Seppe bekomt een ingooi aan de cornervlag. Tristan gooit in en nu haalt Seppe er een corner uit. Deze wordt weggekopt door de grote torens van Cantincrode. Vanuit de tweede lijn trapt Seppe nog op doel. Daarna volgt een snelle aanval met Tristan en Dario, die Elliot lanceert. Elliot besluit nipt naast. Even later verovert Aron de bal op het middenveld. Hij gaat drie man voorbij en geeft dan een voorzet. Daniel kan er net zijn voet niet krachtig genoeg tegen zetten. De keeper pakt het schot in twee keer.

De tweede helft start met een vrije trap voor handsbal net buiten het strafschopgebied, maar ook deze kans wordt niet afgewerkt. De keeper van Cantincrode trapt uit. Dario vangt op en ziet Gidione vertrekken. Zijn aanval wordt door twee verdedigers onmogelijk gemaakt. Dan weerom een uittrap van Cantincrode, die door Driehoek herhaaldelijk opgvangen wordt met de kop, maar niet weggewerkt wordt en tegen het spelbeeld in hard wordt binnengetrapt door een aanvaller van Cantincrode: 1-0. Driehoek blijft druk zetten, maar de laatste pas is niet juist genoeg. De druk komt achtereenvolgens van Nicolas, Seppe, Aron, Dario en Gidione, maar scoren lukt niet. Wanneer iedereen denkt dat de match verloren is, legt Dario terug op Aron. Het schot van Aron wordt afgeblokt, maar Gidione staat op de juiste plaats en wringt zich ertussen: 1-1.

Op 5 minuten voor het einde fluit de scheidsrechter een duwfout van Cantincrode in het penaltygebied. Aron zet deze foutloos om: 1-2. SB.