Zaterdag 5 september – U11 – Mariaburg-Driehoek + Nieuw-Polonia-Driehoek

U11: Mariaburg – Driehoek (7-3)

Spelers: Daan VE, Nour, Sam, Laurens, Mathijs, Matthias, Robbe, Tijs, Timen en Wannes J.

Voor onze 1e officiële wedstrijd van het seizoen trekken we naar onze buren van Mariaburg. Mét nieuwe outfits en mét onze 2 debutanten Sam en Timen.

We missen onze start en vooraleer we het goed en wel beseffen, staan we 2-0 in het krijt. Onze goalie heeft meer dan zijn handen vol: met enkele knappe reddingen behoudt hij ons voor een grotere achterstand. We hebben het ook knap lastig om de bal vanuit de keeper terug in het spel te brengen. Dit sturen we bij tijdens de rustpauze tussen kwart 1 en kwart 2, en met resultaat. We houden de bal beter in de ploeg en nadat we de aansluitingstreffer lukken komt er meer evenwicht in het spel. Ruststand 4-2.

In de 2e helft hutselen we met wisselend succes onze spelers en posities door elkaar; De aanvallers van de eerste helft nemen nu een verdedigende positie in; de verdedigers krijgen hun kans in het aanvallend compartiment. In het 3e en 4e kwart krijgen we ook 2 andere doelmannen die het meer dan behoorlijk doen en met enkele stevige parades uitpakken. De nederlaag kunnen we echter niet vermijden.

U11: Nieuw Polonia – Driehoek (1-5)

Spelers: Arno, Daan A, Dries, Jaan, Jef, Levi, Matteo, Ruben, Wannes DG

Onze teamgenoten speelden een on-orthodoxe wedstrijd op Nieuw Polonia: geen grote goals beschikbaar, dus dan maar met mini-doeltjes, full-time bewaakt door een doelman, jawel!

Geen evidentie dus om te scoren, maar met knap passing-spel slaagden ze er toch in de tegenstander regelmatig te verschalken en zo met een terechte & mooie 1-5 overwinning huiswaarts te keren.