Zaterdag 29 augustus – U11 – Brasschaat – Driehoek

Spelers: Fonne, Jef, Levi, Mathijs, Matteo, Nour, Ruben, Tijs & Wannes J.

We schrijven 29 augustus 2020. Een opgewonden, uitgelaten, zenuwachtige & zotte bende druppelt binnen voor een oefenwedstrijd in het park van Brasschaat. Het lijkt wel of die gasten in 6 maanden geen wedstrijd hebben mogen sjotten…
Het voorspeld regenweer blijft uit, meer zelfs, het is best aangenaam onder het flauwe zonnetje.

• Wil om te winnen: check

Wij zetten heel snel de 0-1 op het bord en vanaf dan spelen we haasje over tot 6-6. Geen van beide ploegen wil toegeven en wijken en wanneer de ene ploeg een doelpuntje uiloopt, maakt de andere weer gelijk.

Halverwege het 4e kwart lukken we 2 doelpuntjes kort na elkaar en dan is de veer bij de tegenstander gebroken. De eerste overwinning steekt op zak!

Jammer dat Jaan net vóór en Nour tijdens de wedstrijd geblesseerd moesten afhaken. Hopelijk zonder veel erg. Het maakte wel dat iedereen de nodige kilometers heeft moeten afleggen om de 60 minuten rond te maken. Dus ook:

• Rood aangelopen gezichtjes & iedereen bekaf: check!

Hopelijk geeft ons dit een BOOST om de competitie op hetzelfde élan te starten.
Knappe prestatie jongens, tegen een sterke tegenstander!