Zaterdag 1 september 2018 – U9 – Sint-Job – Driehoek

Spelers: Dries VD, Jaan, Jonas, Matthias, Robbe & Ruben

Onze U9 trappen het seizoen af tegen Sint-Job, ineens een tegenstander van formaat.

We zijn niet onder de indruk, komen zelfs op voorsprong en brengen het mooiste voetbal. Het swingt en de assistjes worden vakkundig afgewerkt. Sint-Job doet ons echter pijn met krachtige afstandsschoten, waardoor we het 1e kwart eindigen op 4-4. In het begin van het 2e kwart duwt Sint-Job het gaspedaal in en in geen tijd staat het 8-4. We laten ons niet doen, maken een vuist en kunnen op slag van rust milderen tot 10-7, zonder onder te liggen.

Is het het zomerzonnetje, het gebrek aan match- en trainingsritme, of is gewoon het vat af? In elk geval komen we er in het 3e kwart niet meer aan te pas. Sint-Job is ons telkens een stap voor en we lopen 15 minuten achter de feiten en de bal aan. Het eenrichtingsvoetbal leidt tot een 19-7 tussenstand.

Met het eindsignaal in zicht vatten we weer even moed. Met de laatste mooie actie die van Driehoekse voet komt, leggen we in de allerlaatste seconde de 21-10 monsterscore vast. Omdat we ook de penalties net iets beter trappen, verlaten we toch met een goed gevoel en opgeheven hoofd het veld.