Zaterdag 1 december 2018 – U9 – Herentals – Driehoek

Spelertjes van dienst: Daan, Dries G., Jaan, Levi, Myrthe, Robbe & Ruben

We eindigen de heenronde met onze verste verplaatsing en zijn vastbesloten deze in schoonheid af te sluiten. We voegen snel de daad bij het woord en lopen 0-3 uit. We bouwen onze voorsprong gestaag uit en bij het rustsignaal had de Herentalse goalie zich al een 10-tal keren moeten omdraaien. Maar ook Herentals kan scoren, vooral dan dankzij onze nonchalance en onoplettendheid, meer dan dat ze zelf echt mooie kansen versieren (rust: 4-10).

De 2e helft starten we moeizamer, het duurt tot halfweg het 3e kwart vooraleer de bal er weer in wil, maar eens we de netten weer gevonden hebben, slaat onze goaltjes-teller snel tilt. Het zijn er minstens 20, maar heel veel belang heeft de uitslag niet.

Voetbal is een ploegsport, dus mijden we individuele vermeldingen, maar vandaag stak Dries er zo hard bovenuit dat hij toch een extra pluimpje verdient!

We gaan nu met een supergevoel de winterstop in om de terugronde in een sterkere reeks af te werken, maar met ons vat vol zelfvertrouwen vanuit de heenronde zullen we ook daar het beste van onszelf geven!