26/09/2015 OLSE – Mini-Miniemen C

Ploeg:Samuel-Arne-Lucas-Senne-Leonard-Ruben-Ibbo-luis-Raven-Dries-Max-Rune-Noah-Siebe

Onze kampioenen hebben een moeilijke wedstrijd achter de kiezen.het was een gelijk opgaande wedstrijd met veel middenveldspel.Toch kwamen wij op voorsprong half de eerste helft met een prachtig doelpunt,Olse speelde goed mee en scoorde enkele minuten later de verdiende gelijkmaker

In de tweede helft duurde het lang voor er enkel kansen kwamen en was het meer en strijd die op het middenveld uitgevochten werd,na de gebruikelijk wissels ging het plots beter met Driehoek en konden we uitlopen tot 1-3 maar Olse shakelde een tantje hoger en ging resoluut in de aanval.

We moete zeggen dat Olse geen geluk kende bij de afwerking en enkel malen paal en deklat trof,toch kwamen ze een tweetal minuten voor affluiten,dankzij een aarzeling(tot tweemaal toe) in onze verdedeging ,nog langszij.Driehoek ging toen masaal in de aanval en miste nog een open kans,maar seconden voor affluiten kwam dan toch de overwinning.We mogen ook nog vermelden dat onze doelman enkele schitterende reddingen in huis had.

Met veel vechtlust en inzet hebben wij deze zege bevochten,maar eerlijk is eerlijk.olse heeft veel pech gehad bij de afwerking