12/09/2015 Cantincrode – Mini-Miniemen C

Ploeg:Samuel-Arne-Lucas-Leonard-Ruben-Ibbo-Luis-Rune-Noah-Siebe-Max

Voor onze eerste wedstrijd konden we maar beschikken over 11 spelers . Onze gasten namen onmiddellijk het initiatief in handen maar uit de talrijke kansen kwam slechts 1 doelpunt . Cantincrode prikte af en toe eens terug , maar wij bleven baas en een tiental minuten voor de rust dan toch eindelijk de 0-2 . Op een schaarse tegenaanval en een aarzeling in onze verdediging gingen we rusten mat 1 2 stand . Na de rust kenden we een moeilijk begin ,met een paar goede reddingen van onze doelman, maar stilaan kwamen onze krakken terug in hun gewone doen en liepen we al snel uit tot 1-6 .Weer na een aarzeling in onze verdediging kon de thuisploeg nog milderen tot 2-6.

Dit was ook de eindstand,een goede prestatie van onze kids met nog heel veel gemiste kansen.