Zaterdag 03/12 Sintfeest!

“Allerliefste voetbalvrienden en -vriendinnen van voetbalclub KSVB Driehoek, ook bekend als de beste en vooral allerleukste voetbalclub van het land en ver daarbuiten. Ik ben het weer, Sinterklaas, zijn jullie allemaal braaf geweest?

Ik weet het, het was allemaal wat anders de voorbije drie jaar, we mochten elkaar niet zien of van op afstand MAAR … dat maken we dit jaar dubbel en dik goed. Want …

Ik, Sinterklaas (en natuurlijk alle Pieten en niet te vergeten Slecht-Weer-Vandaag), nodigen jullie uit op het

MEGA SUPER COOLE

KSVB DRIEHOEK SINTERKLAAS FEEST

Jullie zijn welkom om 15u00, ingang via de speelplaats van de lagere school en mama en/of papa mogen jullie daar terug komen ophalen om 18u00. We gaan nog niet teveel verklappen over dit MEGA SUPER COOLE FEEST, alleen dat je zeker moet komen! Natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers om te eten en te drinken én een leuke verrassing.

Laten jullie even weten of jullie erbij kunnen zijn? Vermits wij het héél druk hebben, we moeten namelijk volop rondkijken of alle kinderen wel braaf zijn en we moeten voor al die brave kinderen cadeautjes maken, mag papa of mama dat voor 26/11/2022 doorgeven via event@driehoek.be, vermeld zeker je naam en ploeg!

Hopelijk zijn jullie er allemaal bij, wij kijken er alvast naar uit! Tot dan! Sinterklaas, Slecht-Weer-Vandaag & Pieten