Woensdag 3 Juli: Driehoek – Beerschot

Door het afzeggen van de oorspronkelijke sparring partner is zeer last minute aan SVB Driehoek gevraagd geweest om een oefenwedstrijd te spelen tegen het eerste elftal van K. Beerschot VA. Deze wedstrijd zal in overleg met gemeentebestuur en politie doorgaan in het Louis De Winterstadion in het Park van Brasschaat. Zet je zeker op aanwezig als je verder op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws omtrent deze wedstrijd. In de loop van vandaag en morgen zullen er regelmatig enkele updates verschijnen!

!!!! Gelieve tijdig aanwezig te zijn om wachtrijen te vermijden aan de inkom. Wanneer de maximumcapaciteit is bereikt, kunnen we uit veiligheidsoverwegingen niemand meer toelaten (maximum 1180 staan/zitplaatsen en 320 tribune).

OPGELET!
DEUREN OPEN: 18u00
START WEDSTRIJD: 19u00

INKOM (geen voorverkoop gezien het last-minute karakter van de wedstrijd):
10€ (vanaf 16 jaar)
5€ (-16 jarigen)
Gratis (-6 jarigen)

FOOD:
Er zal een Food Trailer aanwezig zijn in samenwerking met Foodtrailer Kom Sjee Nous

We raden iedereen aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen!

PARKING AUTO:
Je kan met de wagen parkeren in het gemeentepark op parking 1 (parking baseball/hockey), parking 2 (parking Ruiterhal) of parking 3b (minigolf). Parking 3a (aan de wipschieting) is voorzien voor personeel en/of VIPs.
Er zullen parkeerwachters aanwezig zijn.
OPGELET! De Hemelweide wordt NIET gebruikt als parking!

PARKING FIETS:
Ter hoogte van parking 3b (parking minigolf) zullen extra hekken voorzien worden om fietsen te parkeren. Er mogen geen fietsen binnen in het Louis De Winter stadion!

Voor alle up-to-date info verwijzen we graag door naar het Facebook event: https://www.facebook.com/events/1161154584093198/