Zaterdag 18 januari – U10 – Driehoek-Nieuwmoer

Driehoek – Nieuwmoer: 5-6

Spelertjes: Dries G., Fonne, Jaan, Jef, Jonas VD, Levi, Matteo, Matthias, Ruben M., Silvano & Sophia

We zijn gewaarschuwd: Nieuwmoer is een straffe tegenstander en de laatste confrontaties hebben we telkens het onderspit moeten delven. Ondanks onze goede voornemens, is het opnieuw Nieuwmoer dat het best aan de wedstrijd begint. We komen de achterstand nooit te boven en zijn heel de wedstrijd op achtervolgen aangewezen. Het moet gezegd, dit doen we vol overgave en zonder de moed te verliezen. Maar van 1-3 gaat het naar 3-5 en 4-6. We lukken zelfs de aansluitingstreffer naar 5-6 en maken er nog een ware thriller van. De gelijkmaker valt echter niet en een nipte nederlaag is opnieuw ons deel.

We hebben vandaag verschillende mooie acties gezien met dieptepasses naar onze flanken gevolgd door mooie voorzetten, maar ons killersinstinct liet ons vandaag in de steek en het was verschillende keren net niet.

En het moet gezegd: onze keeper heeft ons de 2e helft ook enkele keren met een geweldige save in de wedstrijd gehouden. Dus al bij al hebben we vrede met de uitslag.

Eens te meer is de conclusie dat we alle 8 altijd 60minuten op het veld moeten staan met het mes tussen onze tanden, constanter moeten spelen en de flitsen die we nu tonen, een hele wedstrijd moeten doortrekken. Als we dat doen, gaan ze nog eens wat zien, sé!

Onze kameraden speelden na een spannend potje voetbal 3-3 gelijk tegen Vlimmeren.