30 november – U10 – Driehoek-EkerenDonk

Spelers: Arne, Dries G, Jaan, Jef, Levi, Matthijs, Nour, Ruben2, Sophia & Wannes

Op de inhaalwedstrijd tegen OLSE na, onze laatste wedstrijd van de heenronde. Na enkele verlieswedstrijden, hét moment om nog eens te knallen en in schoonheid te eindigen! Ook Bonnie ziet het volledig zitten en leidt de wedstrijd (met peper in de schoenen) in goede banen. We nemen meteen het heft en de wedstrijd in handen en bouwen gestaag de voorsprong uit. Wat wij ook weer vandaag te weinig hebben (lef en duelkracht) compenseert onze tegenstander: zij spelen wel agressief en maken hier en daar onnodige en venijnige fouten, waardoor we onze focus verliezen en meer bezig zijn met het extra-sportieve dan met het voetbal. Hierdoor stokt onze score-machine. Jammer, want vnl in de eerste helft hebben we prachtig combinatie-voetbal gezien, recht uit het boekje. Hadden we dat nog een extra helft volgehouden, kreeg Ekeren zelfs niet de kans om foutjes te maken en hadden zonder problemen de dubbele cijfers gehaald. Maar niet getreurd, de knappe loop-acties en dito goalen staan op ons netvlies gebrand en de buit is binnen.

En we vieren vandaag een dubbele overwinning want ook Simikos was de pineut en eraan voor de moeite: het mocht met een 4-1 nederlaag huiswaarts keren.

Een geweldige opsteker na onze eerste 8-8 seizoenshelft waarin we hebben laten zien dat