14/11/2015 – Vremde – SVB Scholieren

Onze scholieren mochten vandaag in het strijdperk treden tegen Vremde. Anders dan vorige week was het moeilijk voetballen en bleven de kansen aanvankelijk uit. “Aanvankelijk” is een relatief begrip en dus met een korrel zout te pakken, want de score werd na tien minuten wel geopend toen Seppe na een mooie combinatie met Michaël op de rechterflank de bal kreeg aangespeeld en uit een scherpe hoek de thuisdoelman kon verschalken. Twee minuten later diepte Driehoek de voorsprong verder uit toen een afvallende bal door Dario heerlijk op de slof werd genomen en de keeper kansloos liet met een hard schot net onder de lat. Even later kwam Driehoek op een comfortabele voorsprong toen Nicolas Michaël aanspeelde en deze laatste met een lobje over de keeper de 0 – 3 binnen trapte.

Daarna kabbelde de match een tijd verder zonder doelkansen. Op het halfuur speelde Kilian met een goed uitgemeten pass Seppe aan, die zijn eerste doelpunt net niet kon naspelen, want zijn schot belandde op de lat. In plaats daarvan werd het 1 – 3 toen Vremde een onoplettendheid van Driehoek afstrafte. Toch mocht Driehoek gaan rusten met drie doelpunten voorsprong, want nog voor de pauze kon Kilian vanuit de tweede lijn aanleggen en de bal over de doelman plaatsen: 1 – 4.

Een doelpuntenkermis zoals vorige week zat er niet in. Na een goede eerste helft liet de tweede helft weinig doelgevaar zien. Driehoek kende wel een aantal kansen via Dario en Stef, maar kwam niet meer tot scoren. Vremde kwam ook af en toe eens dreigen, maar zonder veel erg. Het gevaarlijkste was Vremde nog op corner, maar een attente Jonas behoedde Driehoek voor een tweede tegendoelpunt. Ook Driehoek kwam bijna tot scoren op hoekschop, maar de paal zat in de weg.

Op het einde van de wedstrijd kwam Vremde toch nog terug tot 2 – 4 na een vrije trap. Het was echter te laat om Driehoek nog van de overwinning te houden. Eindstand 2 – 4.

Vandaag ging het niet altijd even vlot, maar de overwinning12208593_987328427995760_485884150014694936_n