Sportieve mama’s gezocht!

Liefste, Beste, maar vooral Sportiefste Driehoek-mama’s,

Wat eind vorig seizoen begon als een uit-de-hand-gelopen grap wordt zowaar concreet: Driehoek start naast de Vaders ook met … (tromgeroffel) … De Moeders! (over de naam kan nog gediscussieerd worden).

Momenteel zijn we al met 11 mama’s die graag willen voetballen. Maar we zijn op zoek naar nog extra geïnteresseerden zodat we telkens met een gezellig aantal zijn om te “trainen”.

Hoe zou dit in zijn werk gaan?
-we zouden 1x in de week trainen gedurende 1u à 1,5u (bijvoorbeeld elke donderdag tussen 19u45-21u15 (dit ligt nog niet definitief vast!) want dan is de kantine daarna open (toch een extra motivatie 😊).
-het is de bedoeling dat we ons vooral amuseren maar toch ook dat we iets bijleren op voetbalvlak, ipv voetbalmama’s willen we voetballende mama’s worden!
-voorlopig spelen we geen matchen maar misschien kunnen we tegen het einde van het seizoen wel eens een oefenmatch inplannen
-we zouden hiervoor (een beetje) lidgeld betalen zodat we ook in orde zijn voor de verzekering. Je kan uiteraard eerst ook gewoon een paar keer komen proberen zonder verplichting.
Puur praktisch:
-in eerste instantie zijn we op zoek naar meer speelsters/geïnteresseerden. Stuur dus even een mailtje naar Wendy (De Maesschalck) (wendy@de-voght.be) als je interesse hebt dan kan zij iedereen verzamelen in een mailgroep/facebookgroep.
Als iedereen die hiervoor goesting heeft kan antwoorden voor zaterdag 3 september, kunnen we de week erop reeds een kleine vergadering beleggen om alles te concretiseren.

Sportieve groeten en hopende op een leuke respons,

Wendy & Het bestuur

mama