Scheidsrechters Pupillen-Microben

Voetbalvrienden ten velde,

Zoals de voorbije seizoenen pogen we weer de integratie tussen de oudere ploegen en de kleintjes te bevorderen. Eén zaak die hierbij zeker geholpen heeft, is het aanstellen van scheidsrechters bij de Pupillen- & Microbenwedstrijden.
Om te vermijden dat trainers elke week zelf moeten fluiten doen we daarom weer een warme oproep aan de spelers van de Seniorenploegen, Dames, Junioren, Scholieren en Cadetten om zich kandidaat te stellen om af en toe eens een wedstrijdje te fluiten.
Zoals vorige jaar is de werkwijze geweldig eenvoudig, gewoon surfen naar onze fantastische driehoekwebsite www.driehoek.be en doorklikken bij “meld je aan als scheidsrechter microben/pupillen” of klik gewoon op volgende link http://www.driehoek.be/too…/scheidsrechter-microbenpupillen/
Naast een leuke ervaring levert deze goede daad niet enkel eeuwige dank van je bestuur en de desbetreffende trainers op maar krijg je hiervoor ook nog eens 5 bonnetjes per gefloten wedstrijd.
Je ontvangt van de club ook telkens een fluitje en een aangepast t-shirt.
Voelen er zich andere trainers/délégués/bestuursleden/ouders/sympathisanten geroepen voor deze taak dan kan dit uiteraard ook en zullen we minstens even dankbaar zijn!
Onder het motto samen staan we sterk,
sportieve groeten,
Het bestuur