Nieuwe uitrusting seizoen 2016 – 2019

Drie jaren sporten, trainen, wedstrijden, activiteiten, supporteren, tranen en vreugde zijn weer voorbij.

Elk jaar opnieuw komen er nieuwe spelers, nieuwe trainers, nieuwe vrijwilligers die van onze club maken wat het vandaag is. Wij zijn uitgegroeid tot 24 volwaardige ploegen en rond de 475 aangesloten leden.

Natuurlijk kunnen we dit alles niet zonder onze sponsors. Zoals elke drie jaar veranderen we onze uitrusting.

Door het spijtige vertrek van onze hoofdsponsor INFRA zijn we op zoek moeten gaan naar een nieuwe firma die in ons geloofde en wilde steunen.

Die hebben we gevonden en met grote eer mogen wij U nu al melden dat de nieuwe hoofsponsor voor de seizoenen 2016 – 2019 niemand minder dan ATTENTIA zal zijn.

We zijn al vollop bezig met het opvragen van prijzen en leveringstermijnen voor de nieuwe uitrustingen. We veranderen zowel de thuis als de reserve uitrustingen en dit voor al de 24 ploegen.

Wij zoeken nog steeds naar sponsors die ons willen steunen met een bord, in het boekje, op het klassementsbord of momenteel zelf nog met de mogelijkheid om mee op de nieuwe uitrusting te staan.

Kent u iemand of heeft u zelf interesse dat er 24 ploegen de volgende drie jaar in heel Antwerpen uw firma vertegenwoordigen !

Contacteer ons via pr@driehoek.be, we vinden nog een mooi plaatsje voor u.