UPDATE 24 APRIL – Mededeling bestuur tgv Corona

Hoi Driehoek-kanjers,

Hierbij een tweede update over onze werking en toch ook al enkele verduidelijkingen tov ons vorige nieuwsbericht.
En (!) voor wie tot onderaan de aandacht erbij houdt: leuk nieuws over onze 50-jarige viering!

De aanvullingen tgo vorige keer staan in het Driehoek-rood ;-).

Vorige week donderdag hielden we onze eerste digitale bestuursvergadering, voor alles moet er een eerste keer zijn, en konden we deze week toch al enkele knopen doorhakken om toch een beetje hoop & leuke vooruitzichten te verspreiden.

Alvast bedankt voor jullie begrip & hou het veilig!

#tisroodtiswitwebeatendiecoronashit

Sportief

 • Matchen: alle wedstrijden zowel in competitieverband, vriendschappelijk als in het bekertoernooi zijn afgelast door Voetbal Vlaanderen voor de rest van het seizoen.
  Uiteraard blijft dit zo.
 • Trainingen: we lassen alle resterende trainingen van het seizoen af.
  Ondertussen is het B-veld ingezaaid & ligt ook de irrigatie op zijn plek. Zowel het A- als B-veld blijven dus gesloten. We hopen van harte dat we de start van het seizoen kunnen aanvangen zoals we altijd gewend zijn maar dit uiteraard onder voorbehoud.
 • Uittoernooien:
  Alle toernooien zijn ondertussen afgelast dus ten vroegste eind augustus kunnen we mss terug deelnemen aan nieuwe toernooien.
 • Onze thuistoernooien (Jonge Beloftendag 21/5, Damestoernooi 22/5 & Seniorentoernooi 23/5) worden afgelast. Enkel voor de Jonge Beloftendag proberen we een andere datum te zoeken eind augustus. De andere 2 toernooien worden niet opnieuw ingepland.
  Aangezien we momenteel nog geen startdatum hebben wanneer we terug mogen sporten hebben we ook nog geen datum voor de nieuwe aangepaste Jonge Beloftendag. We richten ons nog steeds op een zaterdag of zondag eind augustus.
 • Het voetbalkamp op SVB Driehoek van 14-17 april is verplaatst in samenspraak met Voetbalstages.be naar 24-27 augustus. De personen die ingeschreven waren zijn normaal allen al verwittigd door Voetbalstages.be.

Extra-sportief

 • De Breughel-Eetavond van 14/3: Deze wordt verplaatst naar een datum in het najaar. Zoals reeds vermeld zijn de inschrijvingen van 14/3 gewoon geldig voor de nieuwe datum. Kan je toch niet, geef ons een seintje en wij betalen uiteraard het inschrijvingsgeld terug.
  Hiervoor is er nog geen nieuwe datum beslist. Het idee is nog steeds deze in het najaar te organiseren. Bij de opmaak van de planning van het nieuwe jaar in juni hakken we de knoop door.
 • De wijndegustatie van 26/3:
  Zie het vorig punt. Wordt ook zeker nog ingehaald.
 • De truffels die nog moeten opgehaald worden in de kantine.
  Het bestuur heeft de resterende truffels uitgedeeld aan wie er nog recht op had.
 • De resterende stickers & afgeleiden (posters, sleutelhangers & fotomapjes).
  Hiervoor is er nog geen nieuwe datum bekend. Van zodra we de kantine mogen openen zal dit één van de eerste zaken zijn die we in orde maken.
 • Het feestweekend van 1-3 mei (Receptie 1/5, Fuif 2/5 & Clubdag 3/5) wordt helaas uitgesteld.
  SPITS UW OREN, HAAL DE AGENDA’S BOVEN, VERWITTIG ALVAST DE BABYSIT: want hiervoor hebben we wel concrete nieuwe data.
  We hebben besloten om dit event in 2 fases te laten verlopen:

  • VRIJDAG 6/11/2020: Receptie in het Kasteel van Brasschaat voor genodigden, trainers & délégués (zowel van dit jaar als het komende seizoen), sponsors, notabelen… . Volgende week ontvangt u hiervoor een nieuwe Safe-The-Date.
  • ZATERDAG 22/05/2021: Driehoek-fuif in Dixies met dezelfde DJ’s die we reeds vorige maal geboekt hadden.
  • MAANDAG 24/05/2021 (Pinkstermaandag): Driehoek-clubdag.
 • Algemene vergadering & bestuursverkiezing van 11/6 blijft voorlopig behouden.
  De algemene vergadering wordt verzet naar begin september, de bestuursverkiezing blijft behouden (zie mail eerder deze dag).
 • Help, ik heb nog geld op de poef staan?
  In overleg met onzer Eddy & Maria gaan we iedereen die nog op de poef staat een mailtje sturen & hebben jullie de opportuniteit om je poef digitaal te betalen.
 • De nieuwe lidgelden?
  Tegen midden/eind mei ontvangt iedereen de mogelijkheid om de lidgelden te vernieuwen.